عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 5 / 8 / 1396
بازدید : 260
نویسنده : sharef zadeh

 

آیا می‌دانید در هیچ یک از گاهشمارهای بین‌‌المللی، هیچ اسمی از "روز جهانی کورش" وجود ندارد؟ آیا می‌دانید روزی به نام روز جهانی کورش در هیچ نهاد بین‌المللی ثبت نشده و این موضوع تنها یک توهم است؟ آیا برای پاسداشت مقام بزرگان راهی غیر از دروغ و یاوه‌بافی وجود ندارد؟؟؟

پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب_ چند سالی است که از روز ۲۹ اکتبر، مصادف با ۷ آبان، به عنوان «روز جهانی کوروش کبیر» یاد می‌شود. این موضوع، هم در فضای مجازی و هم در دنیای حقیقی، در سطحی وسیع مطرح گشته و می‌گردد، و چنان پیرامون آن با آب و تاب سخن گفته می‌شود که متأسفانه هرگونه «زیر سؤال بردن» آن مصداق «وطن‌فروشی» و «خیانت» شمرده می‌شود! برخی چنان بر نام و یاد این روز، اصرار می‌ورزند که به هیچ کس فرصت نقد و بررسی نیز نمی‌دهند. حتی برخی از افراد متعصب ادعا می‌کنند که این روز در تقویم همه کشورها ثبت شده است، و فقط در تقویم ایران ثبت نشده است!!! اما به راستی «روز جهانی کورش» در کدام سازمان و یا نهاد رسمی بین‌المللی ثبت شده است؟ آیا ادعای جهانی بودنِ Cyrus day درباره 29 اکتبر صحیح است؟ یا ناشی از توهماتِ عده‌ای سرخورده و بیمار است؟!


پاسخ این است که در هیچ یک از تقویم‌ها و گاهشماری‌های رسمی بین‌المللی، و در تقویم هیچ کشوری ابداً نامی از روز جهانی کورش وجود ندارد! هیچ یک از سازمان‌ها و نهادهای جهانی هیج روزی را به نام «کورش بزرگ» نامگذاری نکرده‌اند. لذا هر آنچه درباره‌ی این روز گفته می‌شود صرفاً ناشی از توهمات و تخیلات عده‌ای از سران جریان باستان‌گرایی است که برای ارضاء سرخوردگی‌هایشان دست به چنین جعلیاتی می‌زنند.

اکنون نگاهی به تارنمای رسمی سازمان ملل متحد (United Nations) و سازمان یونسکو (Unesco) می‌اندازیم و روزهای جهانی ثبت شده (International Days) را بررسی می‌کنیم. تصویری از سایت رسمی سازمان ملل متحد:


مشاهده می‌کنیم که در روزهای ماه اکتبر میلادی، هیچ اثری از «روز جهانی کورش» وجود ندارد.[1] اکنون نگاهی به سایت رسمی سازمان یونسکو :


در این سایت نیز مشاهده می‌کنیم که در روزهای ماه اکتبر و حتی دیگر ماه‌ها، هیچ اثری از «روز جهانی کورش» نیست.[2] حال آیا به راستی منصفانه است که عده‌ای با تخیلات و توهمات، جوانان این مرز و بوم را مضحکه‌ی خاص و عام قرار دهند؟ آیا ترویج این قبیل القائات دروغین کاری پسندیده است؟ آیا برای بزرگداشت مقام بزرگان باید به دروغ و اراجیف متوسل شد؟ همچنین اگر کسی با توهمات و دروغ‌پراکنی‌هایی این چنینی مبازه کرد، آیا منطقی است که او را به وطن‌فروشی و خیانت متهم نمود؟ اگر کسی حقیقت را بیان کرد و از این دروغ (روز جهانی کورش) پرده برداشت، آیا خردمندانه است که سرکوب و یا ترور شخصیتی شود؟ این‌ها همگی پرسش‌هایی هستند که شایعه‌پراکنان و دروغگویان باستان‌گرا باید به آن‌ پاسخ دهند. پس منصفانه و منطقی به تاریخ و گزاره‌های تاریخی بنگریم و از دروغ و ناراستی برحذر باشیم.

پی‌نوشت :

[1]. بنگرید به: International Days In UN Web (link is external)
[2]. بنگرید به: International Days In Unesco Web


تاریخ : 5 / 8 / 1396
بازدید : 202
نویسنده : sharef zadeh

 ایرانیان در گذر تاریخ، نسبت به مقبره‌ای که امروزه قبر کورش هخامنشی نامیده می‌شود، عقیده‌ای دیگر داشتند. ایرانیان این بنا را مربوط به یک زن ملقب به «مادر سلیمان» می‌دانستند (نه کورش هخامنشی)، و مُصرّانه بر این عقیده پافشاری کرده و حتی از ورود مردان به این بنا جلوگیری می‌کردند. از سويی‌ مشهور است که در سال 1809 موريه نخستين شخصی بود كه آن مقبره را به كورش...

پایگاه جامع فرق، ‌ادیان و مذاهب_ ایرانیان در گذر تاریخ، نسبت به مقبره‌ای که امروزه قبر کورش هخامنشی نامیده می‌شود، عقیده‌ای دیگر داشتند. ایرانیان این بنا را مربوط به یک زن ملقب به «مادر سلیمان» می‌دانستند (نه کورش هخامنشی)، و مُصرّانه بر این عقیده پافشاری کرده و حتی از ورود مردان به این بنا جلوگیری می‌کردند.[1] از سويی‌ مشهور است که در سال 1809 موريه نخستين شخصی بود كه آن مقبره را به كورش نسبت داد. اما جورج ناتانیل کرزن در بررسی‌های خود، متوجه نکته عجیبی شد! او می‌گوید: «اظهار اين مطلب نيز حيرت‏‌انگيز است كه وقتى‏ به عبارات مربوط كتاب او (موریه) مراجعه نمودم معلوم شد كه وى اين موضوع را مطرح كرده بود تا خود (آن را) نقض كند!»[2] اما متأسفانه برخی از باستان‌پژوهان غربی (که به جهت اهداف استعماری، از دروغ گفتن اِبایی ندارند) این دیدگاه ضعیف و ناقص را منتشر کردند، و چنان پیرامون این دروغ مانور دادند که امروزه گویی وحی مُنزَل است و کسی حق نقد و مخالفت با اين دروغ را ندارد.
ديگر اينكه شاهنامه فردوسی با اينكه زندگينامه شاهان ايران باستان است، ليكن هيچ نامی از كورش و هخامنشيان در آن وجود ندارد. همچنين در ديگر متون ایرانی، کورش نه تنها شاهِ شاهان نیست، بلکه یک فرمانده نظامی و حاکمی دست نشانده از سوی كيانيان (بهمن اردشیر) بود که بر فارس حکومت می‌کرد، و به دستور او بابل (بابیلون) را فتح نمود[3]
اما به راستی، بنایی که امروزه به عنوان مقبره کورش، معرفی می‌کنند، واقعاً مقبره او است؟!
از بسیاری متون تاریخی غربی چنین برمی‌آید که کورش قصد اشغال سرزمين ماساگت‌ها و تصرف ملكه توميروس (ملكه ماساگت‌ها) را داشت. به همين علت به خاك آن سرزمين تجاوز كرد. و پس از جنايات بسيار، كشته و به دستور ملكه، سر از بدنش جدا شد و به همين علت، بسياری از تاريخ‌دانان بعيد می‌دانند كه جسد كورش به پارس بازگشته باشد (چون ميان سرزمين ماساگت‌ها و پارس، هزاران كيليومتر فاصله هست).[4] به هر حال فرض را بر اين می‌گيريم كه جسد كورش را به پارس بازگردانده باشند (يا او در پارس مُرده باشد). اما ايراداتی كه مطرح می‌شود:
- ایراد اول: «اونسیكريتوس» مى‌‏نويسد كه مقبره کورش، ده طبقه داشته و قبر كوروش در رديف بالا واقع بوده است.[5] لیکن مقبره‌ای که امروزه با حیله‌گری به کورش نسبت داده‌اند، 6 پله، یک اتاقک و یک بام دارد! یعنی در مجموع 8 طبقه است، نه 10 طبقه، همچنین مقبره‌‍‌ای که امروزه به کورش نسبت داده می‌شود، نه در ردیف بالای این بنا، بلکه در اتاقک (ردیف 7) قرار دارد. پس این بنا (که امروزه به عنوان مقبره کورش معرفی ‌می‌کنند، نمی‌تواند واقعاً مربوط به کورش باشد).
- ایراد دوم: در منابع تاریخی (در گفتار پلینی و...) آمده است که پاسارگاد و مقبره کورش، در مشرق تخت جمشيد قرار دارد و یک مغ نگهبان آن است.[6] برخی از منابع تاریخی از جمله بطلمیوس نیز گفته اند که پاسارگاد در در جنوب شرقی تخت جمشید قرار دارد.[7] (از این دو حرف چنین نتیجه می‌شود که پاسارگاد واقعی در حدفاصل شرقی و جنوب شرقی تخت جمشید بوده است). در حالیکه مقبره مشهور امروزی، در شمال شرقی تخت جمشید قرار دارد. هرچند جورج ناتانیل کرزن تلاش کرده که این ایرادات مهم را کم‌اهمیت جلوه دهد اما وقتی خودش متوجه می‌شود كه اين ايراد چه اندازه مهم و اساسی است، مدعی می‌شود که شاید منظور بطلمیوس، یک پاسارگاد دیگر بوده است!!!
     
برای‌ مشاهده تصوير در اندازه اصلی‌، روی‌ تصوير كليك كنيد.
- ایراد سوم: پلینی می‌نویسد که رودخانه سی‌تی‌گاگوس به پاسارگاد می‌رسد. جورج ناتانیل کرزن اقرار می‌کند که این رود، همان رودی است که اریان آن را سيتاكوس نامیده و امروزه قره‏‌آقاج نامیده می‌شود و از جنوب دارابگرد سرچشمه می‌گیرد. (نویسنده مقاله در پایگاه جامع فرق، ادیان و مذاهب می‌گویم: همین امر نشان می‌دهد که پاسارگاد واقعی باید در حوالی داربگرد –يا بين دارابگرد (جنوب نيريز) و خليج فارس- باشد، نه در مکانی که امروزه به دروغ پاسارگاد نامیده شده است). جالب است که کرزن در توجیهی تکراری، مضحک و عجیب، اعلام می‌کند: «شايد پاسارگاد ديگرى هم بوده و يا شهرى ديگر كه لفظا شباهت به اين نام داشت».[8]
- دلیل دیگر، واژه پیسیاشادا است که در کتیبه بیستون آمده است، همچنین واژه‌ای دیگر که در متون تاریخی آمده، واژه پازاراخا. بر اساس نقشه باستانی پرفسور اوپر، پیسیاشادا همان داراب (دارابگرد) و پازاراخا همان فسا (پسا/پاسا) است[9]. هر دو منطقه در جنوب شرقی تخت جمشید قرار دارند و کیلومترها (حداقل 200 كيلومتر) از پاسارگاد امروزی فاصله دارند. و در واقع، پیسیاشادا همان پاسارگاد است که طبق منابع تاریخی، شهر، کاخ سلطنتی و مقبره کورش در آن قرار داشت (كه نزديك شهر فسا است).[10] کرزن در نقد این گفتار، سخنانی ضعیف بیان می‌کند. وی می‌گوید که جلگه فسا، به گونه‌ای نیست که بتواند محل جنگ کورش و آستیاگ بوده باشد! در پاسخ به کرزن می‌گوییم: چه بسا در گذر 2500 سال، سطح زمین فسا دچار تغییراتی شد، چه بسا در گذر این مدت طولانی، ارتفاع تپه‌ای کم یا زیاد شود و چه بسا سطحی هموار، ناهموار شود و بالعکس. گذشته از اینکه منطقه فسا نیز زمین‌های هموار و جلگه‌ای بسیاری داشته و هنوز هم دارد. کرزن می‌گوید که فاصله فسا تا تخت جمشید بسیار زیاد است، او می‌افزاید که پاسارگاد در فسا (پسا) نیست! چون نام پاسارگاد و پارسه (تخت جمشید) پیوسته در کنار هم می‌آید پس باید نزدیک هم باشند. اما فسا نزدیک تخت جمشید نیست! در پاسخ به کرزن می‌گوییم، که نیازی نیست که دو شهر بسیار به هم نزدیک باشند تا نامشان در کنار هم بیاید. مسلمانان نام مکه و مدینه را در کنار هم میآورند، در حالیکه فاصله‌شان بسیار بیشتر از فاصله فسا و تخت جمشید است! کرزن در ادامه بهانه‌تراشی‌هایش می‌گوید که در فسا و دارابگرد، اثری از کاخ‌خای کورش نمانده و نمونه‌ای از خط میخی هخامنشی وجود ندارد! در پاسخ باید به ایشان بگوییم که اولاً خط میخی پارسی پس از کورش اختراع شد!‌ در ثانی چه بسیار آثاری که در گذر زمان از بین رفتند یا زیر خاک مدفون شدند.
کرزن در خاتمه بحث، باز هم اصرار می‌کند که مقبره کورش، همان بنایی است که امروزه به نام پاسارگاد خوانده می‌شود. ولی می‌افزاید که دانشمندان اخیر، نسبت به این قضیه (انتساب مقبره به کورش) اعتراض کرده اند.[11] از جمله ديالافوا (Dieulafoy) معتقد بود كه اين مقبره در بهترين حالت، مربوط به همسر كورش است![12] (هرچند او هم دليلی‌ بر اين امر نداشت).

پی‌نوشت:

[1]. بنگريد به «تناقض ذاتی پاسارگاد با زیارتگاه اختصاصی بانوان»
[2]. جرج ناتانيل كرزن، ايران و قضيه ايران، ترجمه غلام على وحيد مازندرانى‏، تهران‏: انتشارات علمى و فرهنگى، 1380، ج‏ 2، ص 97
[3]. بنگريد به «عدم تطبیق تاریخی کورش و کیخسرو»، «کورش در نگاه طبری و بلعمی» و «سخن اوستا و ناكامی باستانگرايان در تطبيق اسطوره‌ها با كورش»
[4]. بنگريد به «پیرامون مرگ کورش کبیر»
[5]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 101
[6]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 101 و 107
[7]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 108
[8]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 107
[9]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 108
[10]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 108
[11]. جرج ناتانيل كرزن، همان، ج‏ 2، ص 110
[12]. حسن پيرنيا، تاريخ ايران باستان‏، تهران‏: انتشارات دنياى كتاب‏، 1375، ج 2، ص 1563.
 


تاریخ : 16 / 7 / 1396
بازدید : 463
نویسنده : sharef zadeh

 قلب یک فرد بزرگسال سالم در حالت استراحت بین 60 تا 100 ضربان در دقیقه دارد. زمانی که فردی ضربان قلبش را احساس کند تپش قلب معنا می‌گیرد، حال آنکه تپش قلب در اکثر اوقات مانند زمان بروز هیجانات، طبیعی است.

 


 

ضربان قلب

 

قلب یک فرد بزرگسال سالم در حالت استراحت بین 60 تا 100 ضربان در دقیقه دارد.

 

به طور کلی هرچه تعداد ضربان قلب در حالت استراحت پایین تر باشد، نشان دهنده فعالیت موثرتر قلب و سلامت بهتر سیستم قلبی عروقی است، به طور مثال ضربان قلب یک ورزشکار حرفه ای در حالت استراحت نزدیک به 40 ضربه در دقیقه است.

 

دکتر مسعود اسلامی، متخصص قلب و عروق در این باره اظهار داشت:

«شیوع بیماری‌های مادرزادی قلبی میان افراد جامعه حدود یک تا دو درصد است که شایع‌ترین آن آئورت دو لتی است.

 

بعد از بیماری آئورت دو لتی، در درجات بعد سوراخ میان دو دهلیز مطرح می‌شود.

 

بیماری‌های مادرزادی در اکثر موارد خفیف‌اند و در موارد کمتری شدید هستند که نیازمند عمل‌های جراحی باشند.

ضربان قلبی که بیش از اندازه کم یا زیاد باشد، می تواند بیانگر وجود یک مشکل باشد

 

نقش ژنتیک در ابتلا به بیماری‌های قلبی مادرزادی بی‌تأثیر نیست. ژنتیک در بیماری‌هایی نظیر تپش قلب غیر طبیعی، نارسایی قلبی و همچنین بیماری‌های عضله قلب تا 50 درصد نیز نقش دارد.

 

 

زمانی که فردی ضربان قلبش را احساس کند تپش قلب معنا می‌گیرد، حال آنکه تپش قلب در اکثر اوقات مانند زمان بروز هیجانات، طبیعی است.

 

در واقع افرادی که ضربان قلبشان یک مرتبه تند می‌شود (بالا‌تر از 150 ضربه در دقیقه) و یا کند می شود (کمتر از 40 ضربه در دقیقه)، به عنوان ضربان قلب غیر طبیعی تلقی می‌شوند.»

 

روش اندازه گیری ضربان قلب

 

روش اندازه گیری ضربان قلب

برای اندازه گیری ضربان قلب به سادگی می توانید نبض خود را طبق روش های زیر چک کنید (تصویر کناری).

 

1- انگشت اشاره و انگشت سوم خود را بین استخوان داخلی مچ و تاندون و روی شریان رادیال که در سمت انگشت شست بر روی مچ است قرار دهید.

 

2- برای انجام این کار انگشت اشاره و انگشت سوم خود را روی گردن نزدیک به نای قرار دهید.

 

وقتی که نبض خود را احساس کردید تعداد ضربان در 15 ثانیه را اندازه گیری کنید و برای محاسبه ی تعداد ضربان در یک دقیقه این عدد را در چهار ضرب کنید.

 

به یاد داشته باشید عوامل متعددی می تواند بر روی ضربان قلب شما اثرگذار باشد، این موارد شامل:

- نوع فعالیت بدنی

- سطح آمادگی جسمانی

- دمای هوا

- موقعیت بدن (مثلا حالت ایستاده یا دراز کشیده)

- احساسات

- اندازه بدن

- داروهای مصرفی

 

اگرچه تعداد ضربان طبیعی طیف وسیعی را شامل می شود، ضربان قلبی که بیش از اندازه کم و یا زیاد باشد، می تواند بیانگر وجود یک مشکل باشد.

 

اگر ضربان قلب شما در حالت استراحت خیلی بیشتر از 100 (تاکی کاردی) و یا خیلی کمتر از 60 است (برادی کاردی)، حتما به پزشک مراجعه کنید.

 

اگر علایمی مانند ضعف ، سرگیجه و یا تنگی نفس نیز دارید، این موضوع اهمیت بیشتری پیدا می کند.

 


تاریخ : 15 / 7 / 1396
بازدید : 440
نویسنده : sharef zadeh

 

روزی 20 دقیقه برای شکم‌تان وقت بگذارید!
برای داشتن شکمی تخت تا حداقل 6 ماه بعد از تولد فرزندتان رژیم گرفتن را فراموش کنید؛ شما به کالری بیشتری برای سر پا نگه داشتن خود و انجام کارهای پایان‌ناپذیر مادرانه نیاز خواهید داشت و فرزندتان هم به مواد مغذی کافی برای روزهای شیرخوارگی‌اش احتیاج خواهد داشت.
 شاید تکراری به نظر برسد اما توصیه ما به جای رژیم گرفتن و حبس شدن در باشگاه‌های ورزشی، انجام تمرینات ساده در خانه و غذا درست کردن با سبزیجات تازه است. اگر وقت و امکان رفتن به باشگاه را ندارید، می‌توانید با این پنج تمرین یوگا پروژه کوچک کردن شکم‌تان را کلید بزنید.
یادتان نرود در هیچ‌کدام از این حرکات اجازه قوز کردن ندارید و باید در تک‌تک لحظات تمرین‌تان به تنفس خود هم نگاه کنید. گذشته از این بهتر است روزهای اول حرکات را جلوی یک آینه قدی انجام دهید تا کوچک‌ترین ایرادهای‌تان را ببینید و راه را اشتباه نروید.  می‌دانیم روزهای اول کار برای‌تان ساده نیست؛ از سختی‌اش نترسید و البته تصور نکنید درد کشیدن در ورزش نشانه آماده شدن بدن‌تان است.هر روز یک قدم به پیش بروید و هر جا احساس کردید انجام حرکت آزارتان می‌دهد و به جای لذت بردن از آن درد می‌کشید به تمرین پایان دهید و در حالت آرامش دراز بکشید.


1. مثل کوه بایستید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا


* با این حرکت ساده بدن‌تان را به بهترین شکل گرم می‌کنید. این شیوه ایستادن شما را برای انجام حرکات بعدی آماده می‌کند.
گردن و ستون مهره‌های‌تان را هوشیارانه صاف کنید. پاها را به هم نزدیک بگذارید و اجازه دهید شست‌های‌تان همدیگر را لمس کنند. کف دست‌ها را به این شکل به سمت بدن‌تان بگذارید.
* سعی کنید روی پنجه‌های‌تان بایستید، پاهای‌تان را بکشید و با کمی گردش سر نگاه‌تان را به سمت بالا بدوزید.
* با آرامش تنفس کنید و حالت قبل را 20 ثانیه انجام دهید و چند ثانیه استراحت کنید.


2. در خود فروروید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا

 
این حرکت روی عضلات شکم‌تان کار می‌کند.
درحالی که پشت‌تان صاف است، کاملا به سمت پایین خم شوید. دست‌ها را تاجایی که می‌توانید پایین بکشید. شاید روزهای اول به اندازه این تصویر نتوانید دست‌های‌تان را پایین بیاورید اما ناامید نشوید. حرکت را با زانوهای صاف و پشتی که خمیده و قوز نشده انجام دهید.
وقتی که به پایین خم می‌شوید دم عمیقی بکشید و چند ثانیه‌ای که در این موقعیت هستید، نفس‌تان را نگه دارید سپس با یک بازدم قوی از موقعیت خارج شوید.  

 

3. حلزون شوید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا

 

این حرکت برای سفت و کوچک کردن شکم‌تان مناسب است.
ستون فقرات‌تان را صاف کنید و به سمت پای‌تان خم شوید.
* انگشتان پای شما باید به سقف اشاره کنند. نیازی نیست حتما در روزهای اول پا را با دست‌تان بگیرید تا جایی که بدن‌تان اجازه می‌دهد به جلو خم شوید.
دم و بازدم را به شیوه حرکت قبل تکرار کنید.

 

4. توپ شوید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا

 
این حرکت  به‌خاطر بهبود وضعیت گوارشی شکم‌تان را کوچک می‌کند.
به پشت دراز بکشید، دست‌ها را کنار بدن‌تان بگذارید و پاها را به شکلی قرار دهید که پاشنه های تان یکدیگر را لمس کنند.
نفس عمیق بکشید و با هر بازدم زانوها را به سمت قفسه سینه خود بیاورید و سپس با حلقه کردن دست‌های‌تان آنها را نگه دارید.
* دوباره دم بکشید و وقت بازدم سرتان را بلند کنید و این حالت را چند بار تکرار کنید و بعد به وضعیت اولیه بازگردید.


5. قایق شوید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا

 
هرچه بیشتر خود را در این وضعیت نگه دارید، نتیجه بهتری می‌گیرید.
* روی زمین دراز بکشید. پاها را بکشید و انگشتان را به سمت سقف قرار دهید. دست‌ها را در حالت استراحت دوطرف خود بگذارید.
نفس عمیق بکشید و با بازدم سر و قفسه سینه و همچنین پاهای‌تان را به شکلی که در تصویر می‌بینید بلند کنید.
هنگام بالا آوردن سر و پاها به انگشت‌های پای‌تان زل بزنید و بعد از چند ثانیه دوباره به حالت قبل روی زمین بخوابید.


6. بخوابید

 

رژیم لاغری,رژیم غذایی,یوگا

 

بعد از انجام این حرکات برای بازگرداندن آرامش به بدن‌تان یک ربع روی زمین دراز بکشید، موسیقی آرامی پخش کنید و سعی کنید به فکرتان شاهد باشید. جلوی ذهن‌تان را نگیرید، بگذارید آزاد باشد و به هر کجا می‌خواهد برود. شما هم دنبالش کنید و در این لحظات بدن‌تان را در حالت آرامش کامل قرار دهید.

منبع : مجله سیب سبز


به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 235
بازدید دیروز : 9850
بازدید هفته : 235
بازدید ماه : 17113
بازدید کل : 1352802
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


RSS

Powered By
loxblog.Com